Na naših oknih je bilo potrebno zamenjati senčila

Že kar nekaj časa sedaj nismo bili zadovoljeni s izgledom naših oken. Tukaj pa so na predvsem motila senčila, ki smo jih imeli na oknih, kajti ta so bila že zelo stara. Ker pa so bile te narejene iz blaga, pa so se skozi čas, oziroma zadnja leta, saj smo jih imeli že res zelo dolgo, nekoliko strgale in pa popokale po šivih. Zato pa je bilo sedaj brezdvomno, da bo potrebno slej ko prej kupiti nova, kajti ta so sedaj že močno vplivala na izgled naših oken.

Zato pa smo najprej malo razmišljali, ali bi kupili čisto ista senčila, kot smo jih imeli sedaj, ali pa bi morda malo zamenjali stil. Ta odločitev pa je bila kar težka, saj so nam bila ta, ki smo jih imeli do tedaj, res zelo všeč, vendar pa smo se nato le dogovorili, da bomo kupili drugačna, kajti s tem bi lahko malo spremenili ta izgled, oziroma ga malo popestrili z nečim novim.

Tako pa smo si začeli po spletu ogledovati različna senčila, ki so nam bila na voljo. Hitro pa smo lahko videli, da je na voljo res ogromno različnih senčil, ter smo morali tako res dobro premisliti in pa pregledati vse različne opcije, ki so nam bile na voljo. To pa je trajalo kar nekaj časa, saj je bilo toliko različnih opcij. Po nekaj časa, pa smo se le odločili za eno vrsto senčil, ki pa so nas najbolj navdušila.

Na naših oknih je bilo potrebno zamenjati senčila

Ta pa so bila spet narejena iz blaga, ter so bile temno modre barve. Prav tako pa so se rotirala, oziroma so bile v kolutu, tako da smo jih lahko dvigali in spuščali zelo hitro in enostavno. Ta pa so nato res zelo lepo popestrila naša okna, tako da smo bili res zelo zadovoljni z izgledom, ki smo ga s tem dosegli.